marți, 26 septembrie 2023
22.6 C
București
16.3 C
Cluj
20.4 C
Constanța
18.1 C
Iași

Mihai Polițeanu : Am fost ales președinte al USR PLUS Prahova.

Sunt onorat și le mulțumesc tuturor colegilor, indiferent de simpatiile interne. Le mulțumesc și le urez succes și colegilor din conducerea județeană cu care voi forma o echipă: Cristian Ardelean, Mihai Neagu, Lavinia Udrea, Șerban Pitic, Marian Enache, Constantin Grigore, Florin Neagu, Liviu Stoica, Dragoș Andrei și Andrei Mazilu. Rămâne o durere că nu s-au înscris în alegeri mai multe colege.
Pentru USR PLUS este absolut necesar să-și regăsească stabilitatea și liniștea internă după momentele dificile din acest an pentru a-și putea concentra energiile pe lupta cu partidul stat PSD-PNL și patriarhul sistemului, Klaus Iohannis.
Doar împreună vom avea forța de a lupta și învinge Sistemul și de aceea în anii următori USR PLUS va trebui să fie mai unit ca niciodată.
Prioritatea mea în acest mandat de președinte al USR PLUS Prahova sunt stabilizarea filialei și, ulterior, creșterea ei, un rezultat cât mai bun la alegerile din 2024 și o colaborare excelentă cu celelalte filiale județene, cu Biroul Național și președintele USR PLUS. E datoria noastră să luptăm pentru prahoveni și să scăpăm județul și Ploieștiul de mafiile PSD-PNL-Cosma-Dumitrescu, de “au furat, dar nici n-au făcut”, de amestecul ăsta de incompetență și corupție, aroganță și dispreț față de oameni pe care pesediștii și peneliștii nu se sfiesc să-l arate cu orice ocazie.
USR PLUS e un partid viu în care coexistă curente cu viziuni diferite, dar respectul pentru votul membrilor, cel care dă legitimitate aleșilor partidului, e suveran. Dincolo de viziuni diferite, toți vrem același lucru: un partid puternic care să-i reprezinte pe români și care să lupte cu succes împotriva partidului stat PSD-PNL. Așa cum a spus și președinte Cătălin Drulă, “cine înțelege că munca și spiritul de echipă produc rezultate, e binevenit și e colegul nostru bun. Cine nu, se plasează singur în afara partidului.”
USR PLUS rămâne cel mai democratic și curat partid, singurul cu adevărat pro-occidental și pro-european, cu cea mai bună resursă umană.
Ne așteaptă o luptă grea, dar sunt convins că vom învinge dacă vom fi uniți și dacă ne vom concentra toate energiile partidului în exterior, în lupta cu triada Iohannis-PNL-PSD. E datoria noastră să- scăpăm pe români de această cârdășie a corupției cu epoleți.

Lasă un răspuns

Discover

Sponsor

Latest

Wizz Air a anunţat primele două destinaţii pe care le va opera de pe noul aeroport din Braşov

Compania Wizz Air a anunţat, joi, primele două destinaţii pe care le va opera de pe Aeroportul Internaţional Braşov-Ghimbav, fiind vorba despre Londra (Luton)...

Ora de veghe – „Un azil numit Romania” cu Nicoleta Savin și Adrian Sturdza ·

Despre scandalul Voluntari -Firea. Despre mizeria din PSD.

Clotilde Armand : Schimbăm înfățișarea peisagistică a Bulevardului Aviatorilor

Probabil ați observat că în ultima perioadă echipele Administrației Domeniului Public Sector 1 lucrează intens la amenajarea spațiului verde. Sunt plantați arbori, arbuști și...

REPORTAJ. „Hrestos voskres!” Sute de refugiați s-au strâns la biserica ucraineană din Drumul Taberei: „Vom învinge, pentru că de partea noastră sunt dreptatea și...

Biserica ucraineană din București nu e suficient de mare pentru acest Paști. Sunt primele sărbători departe de casă pentru sute de oameni, care s-au...