marți, 6 iunie 2023
7.9 C
București

Ciprian Ciucu : De ce mi-am schimbat comportamentul la putere față de opoziție? Luptele politice sunt al dracului de sterile, consumă timp aiurea. D’aia!

Cei care mă știți mai de mult timp, știți foarte bine cât de contondent și cât de acid pot să fiu.
Tot voi, cei care mă cunoașteți mai de mult, probabil sunteți mirați de faptul că intru rar în conflicte politice, în declarații belicoase aruncate fără rost la început sau jumătate de mandat. Câteodată mă rezum la a da anumite semnale.

De ce mi-am schimbat comportamentul la putere față de opoziție? Pentru ca luptele politice sunt al dracului de sterile, consumă timp aiurea, îți scot în față adversari care te deturnează de la scopul tău. D’aia!

Iar scopul unui primar e să livreze rezultate pentru oameni. Asa m-a învățat pe mine un primar liberal din Ardeal, sa îmi aleg cu grijă luptele, să fie cât mai puține, să nu mă las deturnat. Ca e bine, că e rău, vom afla când vom trage linia.

Altfel, n-aveți grijă! Voi spune lucrurilor pe nume la timpul lor și acid și contondent. Dar să deschid gura fără să am o bază solidă, rezultate clare în spate, este jenant. O să vorbesc răspicat atunci când rezultatele mele vor fi vorbit mai înainte pentru mine. Altfel, să deschizi fronturi si conflicte 360° si să te victimizezi e ușor.

Să ții oamenii la masă, să deschizi usi grele, sa urmărești cu tenacitate zeci de proiecte in acelasi timp e mult mai dificil!

Uite, am facut un sondaj pentru uz intern, pe 3000 de subiecți in București (nu il voi face public, desi lucrurile pentru noi arată bine) si am pus o întrebare (la initiativa mea) să vad ce fel de politicieni preferă bucureștenii. Opiniile sunt împărțite.

  • 54,4% au zis că preferă politicienii care se țin pe pozițiile lor, iar
  • 45,6% au spus că le plac oamenii politici care fac compromisuri cu alti politicieni cu care nu sunt de acord pentru a rezolva problemele orașului.

Când va veni timpul voi spune lucrurilor pe nume. De asta puteți fi siguri. Până atunci doar muncă, ca să am legitimitatea de a deschide gura despre unul sau despre altul.

Lasă un răspuns

Discover

Sponsor

spot_imgspot_img

Latest

Declarații de pe șantierul de termoficare aferent Obiectivului 4 – Magistrala II-III Grozăvești

https://www.facebook.com/NicusorDan.ro/videos/5495850287202397

Allen Coliban : Aici e locul Brașovului! Pe Locul 1!

Am câștigat competiția pentru Destinația Anului 2023! Brașov – Locul 1, Iași – Locul 2, Oradea – Locul 3. Este premiul brașovenilor și al tuturor...

Radu Hossu : Rezumatul de noapte 22.12

Este o zi istorică și pentru totdeauna va rămâne așa. Până la a explica asta, rezumatul: – Frontul Lugansk: Situația de pe front nu sa...

Preşedintele Zelenski, primit de Maia Sandu la Summitul CPE de la Bulboaca

Preşedintele Ucrainei a sosirt în urmă cu puţin timp în Republica Moldova pentru a participa la summitul Comunității Politice Europene. Declarații de presă a președintelui...