vineri, 1 martie 2024
10.5 C
București
vineri, 1 martie 2024
10.5 C
București
14.2 C
Cluj
8.4 C
Constanța
10.5 C
Iași

USR PLUS : Ce au mai făcut primarii USR săptămâna asta

➡ Primarul Clotilde Armand accelerează implementarea Planului de siguranță rutieră a Sectorului 1. A finalizat în această săptămână lucrările de supraînălțare a patru intersecții din jurul școlii Gimnaziale “Alexandru Costescu”, întrucât acestea prezentau un grad ridicat de periculozitate pentru pietoni.

➡ Primarul Radu Mihaiu continuă lucrările de amenajare a curților blocurilor, cele în desfășurare fiind pe Ștefan cel Mare, Pâncota și Cernăuți, plus împrejurimi. Toată șoseaua Colentina a fost readusă la viață odată cu amenajarea curților și au fost finalizate mai multe cvartale din Pantelimon, Obor, Tei. Mai mult spațiu verde și de calitate pentru locuitorii Sectorului 2.

➡ Primarul Allen Coliban a semnat contractul pentru construcția modulară de la Colegiul Emil Racoviță, cu scopul de a extinde sălile de clasă astfel încât toți elevii de la acest colegiu să poată învăța de dimineață. Construcția va avea 8 săli de clasă și va fi amenajată pe două niveluri, iar valoarea contractului este de 1,5 milioane de lei.

➡ Primarul Dominic Fritz reduce facturile la curent prin modernizare și instalarea de lămpi care consumă mai puțin. A înlocuit peste 500 de corpuri de iluminat care vor consuma cu 60% mai puțin decât cele vechi. Ținta sa este să înlocuiască o treime din rețea, adică peste 5.500 de corpuri. În plus, primarul USR pregătește încă două proiecte mari de modernizare a sistemului de iluminat public. Primul include 64 de străzi din zona parcurilor centrale, iar cel de-al doilea proiect se va derula pe 24 de străzi și artere principale.

➡ Primarul Nistor Ioan a reușit să realizeze 90% din lucrările de consolidare a zidului de sprijin din comuna Leordina, care începe de la biserica din localitate și ajunge până în aval de râul Vișeu. Lucrarea va fi în scurt timp finalizată, iar valoarea sa se ridică la 1.000.000 de lei. Peste 30 de gospodării vor putea de acum înainte să stea fără grijă chiar dacă se vor anunța ploi puternice în zonă.

➡ Primarul Raul Urdă a depus un proiect în cadrul PNRR pentru înființarea unui centru de colectare prin aport voluntar. Astfel, deșeurile din construcții, cele voluminoase, cauciucurile, deșeurile electrice, deșeurile periculoase, animalele mici si alte categorii de deșeuri vor putea fi aduse la acest centru, voluntar și gratuit. Valoarea proiectului este de aproximativ 850 000 de euro.

➡ Primarul Horia Bugarin aproape a finalizat un proiect de asfaltare început în urmă cu 8 ani, fiind vorba de 11,3 km, 35 de străzi, lucrări abandonate de fosta administrație. Până acum, primarul USR a efectuat: curățarea rigolelor, drenuri pentru preluarea apelor pluviale, lărgiri ale părții carosabile pe câteva străzi din proiect, reparații la asfalt și amenajări de intersecții și săptămâna asta a demarat așternerea asfaltului.

Administrație locală care investește în modernizarea comunităților cu #USRlaPrimarie.

 

Lasă un răspuns

București
cer senin
10.5 ° C
11.6 °
9.9 °
72 %
8.2kmh
0 %
vin
11 °
sâm
13 °
Dum
14 °
lun
16 °
mar
13 °

Discover Bucharest

Sponsor

Latest

Japonia pregătește sistemele Aegis și Patriot pentru a distruge orice rachetă care se apropie de arhipelag, după ce Phenianul a notificat lansarea unui ”satelit”

Coreea de Nord a informat Tokyo despre lansarea unui satelit în săptămânile următoare, a anunţat luni paza de coastă japoneză, un proiect care, potrivit...

Maia Sandu : Astăzi la Ottawa l-am salutat pe Prim-ministrul Canadei, Justin Trudeau

Am discutat despre cum putem avansa cooperarea bilaterală și apăra împreună valorile pe care le împărtășim. I-am mulțumit Premierului Trudeau pentru susținerea fermă a...

ULTIMA ORĂ Percheziții DNA la Primăria Sectorului 3, condusă de Robert Negoiță. Roberte, probleme mă !

Procurorii DNA au descins miercuri dimineață la Primăria Sectorului 3, anunță Digi24. Potrivit sursei citate, procurorii fac verificări în legătură cu autorizațiile acordate teraselor...

Elena Lasconi alege Câmpulung Muscel 

Lucrările la noile blocuri de locuințe sociale din Grui au intrat în linie dreaptă. Termen de finalizare 2024.. Vorbesc despre 6 garsoniere, 25 apartamente cu...

Demonstrație de forță. Navele de război ale Chinei au făcut ocolul Japoniei

O flotilă navală chineză, condusă de un puternic distrugător, a făcut ocolul insulelor principale ale Japoniei timp de 12 zile, într-o demonstrație de forță,...