joi, 13 iunie 2024
30 C
București
joi, 13 iunie 2024
29.3 C
București
21.7 C
Cluj
28.4 C
Constanța
15.3 C
Iași

Radu Hossu : Acum 1 an. În Bakhmut. Împărțeam alături de Garda Teritorială aproape un TIR de ajutoare pentru sute și sute de oameni

Acum 1 an. În Bakhmut. Împărțeam alături de Garda Teritorială aproape un TIR de ajutoare pentru sute și sute de oameni. Ajutoare donate cu ajutorul donațiilor voastre.

Din păcate unii dintre baneficiari au murit în timpul asaltului de aproape 12 luni asupra orașului. Alții sunt in vestul Ucrainei, alții au fugit din țară. Irina, cea care a fost Directoarea departamentului Evidența Populației din Primăria Bakhmut nu mai este în Ucraina, după ce, până în finalul lui Ianuarie a rămas voluntară și sefă a centrului de colectare ajutoare.
Bakhmut a fost un oraș normal, de dimensiunea Reșiței. Azi e ras de pe suprafața pământului. Pentru asta și pentru toate celelalte ajutoare care au dus la alinarea suferinței unor oameni ca mine și ca tine, sunt numit în fel și chip, amenințat și hărțuit de membri AUR.
Așa cum și voi probabil sunteți la fiecare comentariu lăsat la mine pe pagină. Pentru că v-a păsat de viața unor oameni pe care nu-i veți cunoaște niciodată. Ceea ce ați făcut voi este în opinia mea, esența umanismului și a umanității. Dacă credeți că violența de limbaj din mediul online va rămâne doar la acest nivel, vă spun că vă înșelați, AUR va încerca să intimideze pe cât mai multă lume.

Însă noi ne vom face treaba în continuare. Eu îmi voi face treaba în continuare și voi încerca să ajut (doar cu susținerea voastră pot) cât mai mult oamenii aflați în suferință.
Intimidarea verbală sau fizică nu merge la mine și știu că sunteți mulți care gândiți la fel. Trăim vremuri cât de poate de tulburi. Vremuri în care umanitatea este acoperă de un fascism care atacă universitățile, profesorii și pe absolut oricine nu este de acord cu ideile lor, dar mai ales ale sponsorilor lor, rușii. Cei a cărui singur scop este să destsbilizeze România.
Adevărații patrioți vor o Românie care este democratică, prosperă economic, fără corupție și cu egalitate de șanse. Nu cei care folosesc istoria ca pe o armă emoțională, fiind lipsiți de argumente în prezent.

Voi fi în Herson în curând unde prin ajutorul vostru, peste 100.000 de oameni vor avea acces la apă potabilă și canalizare funcțională.

Avum vă rog doar să vă gândiți 1 minut dacă acțiunile voastre au meritat sau nu. Dacă faptul că acei copii din Herson vor avea apă de băut la robinet și nu vor aștepta cisternele din alte cartiere, contează. Dacă fiind în locul părinților lor, pentru voi ar conta. Eu zic că da.

Multumiri vouă!

Slava Ukraini!

Radu Hossu


Descoperă mai multe la Matinal ⓜ mapamond media

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Lasă un răspuns

București
nori împrăștiați
30 ° C
31.6 °
28.9 °
48 %
3.1kmh
40 %
joi
33 °
vin
28 °
sâm
26 °
Dum
31 °
lun
32 °

Discover Bucharest

Sponsor

Latest

Dominic Fritz : Proiect cu proiect schimbăm Timișoara

O primă etapă a proiectului de modernizare a b-dului Vidrighin e gata: de azi, la robinetele consumatorilor din zonă curge apă din primul tronson...

România are o nouă companie aeriană : „Bees Airlines”

Compania aeriană Bees Airlines, lansată în România, conform datelor analizate de Profit.ro, de antreprenorul maghiar Andrij Baganics, se pregătește să opereze zboruri, obținând acum...

Ziaristii.com : Maricel Păcuraru construiește un imperiu media cu interese rusești în jurul Realitatea Plus. E pe cale să preia și „Evenimentul zilei”. Anca...

Noul „mogul de presă” Maricel Păcuraru, proprietarul televiziunii conspiraționiste și anti-occidentale Realitatea Plus, încearcă să creeze un imperiu de presă în jurul canalului TV...

Un pește care a trăit alături de dinozauri și e considerat fosilă vie, găsit în România. E cel mai rar din Europa

Un pește care a trăit alături de dinozauri și e considerat fosilă vie a fost găsit într-un râu din România. E cel mai rar...

Descoperă mai multe la Matinal ⓜ mapamond media

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura