joi, 30 mai 2024
22.5 C
București
joi, 30 mai 2024
22.5 C
București
17.7 C
Cluj
20.4 C
Constanța
19.2 C
Iași

Emilia Sercan : Statul român și postul Realitatea Plus sînt implicate în operațiunea de kompromat la adresa mea

În urmă cu câteva zile, în emisiunea Ancăi Alexandrescu de la Realitatea Plus a fost prezentată o așa-zisă investigație prin care s-a dorit demontarea expertizei criminalistice făcute de Fundația Qurium din Suedia, expertiză care arată două lucruri importante în legătură cu operațiunea de kompromat a cărei victimă am fost și pe care procurorii români doar se fac că o investighează:

  • captura de ecran pe care am dat-o poliției pe data de 17 februarie la ora 10:29 a fost publicată prima dată de site-ul infractorului fugar Cristian Rizea la ora 14:51, deci captura s-a scurs din poliție;
  • Grupul Realitatea Plus a fost implicat în operațiunea de kompromat, amplificând distribuirea kompromatului, dar și distribuind printr-un site propriu fotografiile mele furate.
    Teza prezentată de Anca Alexandrescu a fost că cineva, care e deranjat de lucrurile care se spun la Realitatea Plus, încearcă să târască postul TV „într-un mod josnic […] în scandal[ul] de kompromat al Emiliei Șercan”.

Ba mai mult, Anca Alexandrescu a spus că prin investigația Qurium – care este devastatoare din toate punctele de vedere pentru infractorul penal Cristian Rizea și pentru niscaiva oameni de la Realitatea Plus – „cineva încearcă să organizeze o operațiune de kompromat la adresa Realității Plus”.

Uau!

Într-un material video prezentat pe post de investigație, Realitatea Plus acuză fundația suedeză Qurium de „amatorism înfiorător”😂 pentru că în expertiza făcută publică de Qurium a fost prezentată o captură de ecran care arăta cine deținea site-ul realitateadinmoldova[.]md în februarie.

„Descoperirea devastatoare” a celor de la Realitatea Plus a fost că acea captură de ecran a fost făcută de pe un telefon conectat la rețeaua Orange – ceea ce se vede în imagine, de altfel –, rețea care nu este activă în Suedia.

Uau!

De parcă acea captură trebuia musai făcută din Suedia, că acolo e localizată fundația și nu putea fi făcută de un expert care se afla într-o țară unde Orange e provider de internet.
E ca și cum ai spune că dacă o probă s-a scurs din Poliția Română, e musai ca ea să fie publicată pe un site înregistrat în România, și că nu poate fi publicată în, să zicem, Moldova.

O altă „descoperire” care dovedește în opinia „investigatorilor” de la Realitatea Plus „amatorismul înfiorător” al celor de la Qurium este faptul că în analiza făcută publică pe site-ul lor – care arată implicarea Grupului Realitatea Plus în operațiunea de kompromat la adresa mea – este pus un grafic „la o rezoluție extrem de mică, practic este complet indescifrabil”.
Acel grafic arată împărțirea infrastructurii între realitateamoldova (Cristian Rizea) și Realitatea Plus, deci legătura dintre infractorul fugar și grupul de presă.

Qurium i-a răspuns Ancăi Alexandrescu și acuzațiilor de amatorism pe Twitter (link în primul comentariu) și a afișat acel grafic într-o rezoluție care sper să fie mulțumitoare și pentru procurori, nu doar pentru Realitatea Plus.

Dacă vă întrebați de ce se agită cei de la Realitatea Plus, care, în plus, acuză Qurium că e plătită de Soros😅 – nice try -, ei bine, dovezile adunate de Qurium arată traseul kompromatului și confirmă ceea ce am spus de la bun început: statul român este implicat în operațiunea de kompromat la adresa mea.

Tot statul român, însă, încercă să îngroape ancheta pentru că niște mahări din poliție și politică trebuie protejați. Ei și funcțiile pe care ACUM le dețin.

Însă nu va putea face asta la nesfârșit!

Lasă un răspuns

București
cer fragmentat
22.5 ° C
22.7 °
22 °
58 %
2.7kmh
75 %
joi
25 °
vin
29 °
sâm
30 °
Dum
32 °
lun
34 °

Discover Bucharest

Sponsor

Latest

Embassy of JAPAN in Romania : Festivalul băieților „Tango no Sekku” în cea de-a cincea zi a celei de-a cincea luni (5 mai)

În Japonia, cea de-a cincea zi a celei de-a cincea luni (5 mai) se numește în mod tradițional Tango no Sekku și este un...

Lucian Daniel Stanciu Viziteu | USR Bacău : Achiziții noi pentru un oraș mai curat!

A început montarea în municipiul Bacău a celor 105 module supraterane pentru colectarea selectivă a deșeurilor! Am făcut încă o investiție de cca. 200.000...

Ondine Ghergut : Cine e Sebastian Burduja, șeful PNL București, care îi blochează toate proiectele Clotildei Armand ?

”La filiala Sect 1 PNL a ajuns șef Sebastian Burduja, fiul fostului vicepreședinte Bancorex, Marinel Burduja. Tăticu’ a avut partea sa de vină în...

FESTIVALUL „SUS PE MUNTELE DIN JINA”

Comuna Jina din judeţul Sibiu s-a îmbrăcat în haine de sărbatoare. Mii de oameni s-au strâns aici să petreacă la un festival ce aminteşte...

Embassy of Denmark in Romania : Ai văzut un tricou galben zburând?

Fantasticul Jonas Vingegaard a parcurs ieri cei 22 de kilometri cu bicicleta în doar 32,36 minute, la singura cursa contra cronometru individuală a Turului...