miercuri, 21 februarie 2024
8.2 C
București
miercuri, 21 februarie 2024
7.8 C
București
5.2 C
Cluj
4.4 C
Constanța
7.4 C
Iași

Clotilde Armand : USR Sector 1 l-au prins pe actualul ministru al Digitalizării cum plătește cu bani publici publicația Gândul (fițuică de manipulare controlată de un fost acționar al firmei de salubritate prin soția acestuia)

Când veți mai citi materiale denigratoare de presă să vă gândiți la asta. Colegii mei din USR Sector 1 l-au prins pe actualul ministru al Digitalizării cum plătește cu bani publici publicația Gândul (fițuică de manipulare controlată de un fost acționar al firmei de salubritate prin soția acestuia). Poșta Română se află în subordinea șefului PNL Sector 1 și plătește bani grei către Gandul pentru denigrarea mea și a celor incomozi fiului fesenistului de la Bancorex. Așa sunteți mințiți. Pe bani publici.

Am descoperit cum fiul lui Burduja de la Bancorex dă banii Poștei Române pentru calomnierea lui Clotilde Armand. Începem o serie de dezvăluiri după o muncă de câteva luni despre cum prăduiesc PNLPSD banii publici pentru PR și denigrarea celor incomozi.
Compania Naționala „Poșta Română” a achiziționat anul trecut, prin cumpărare directă, servicii de promovare și publicitate de la societatea Gândul Media Network în valoare de 17.000 euro. Este cel mai mare contract încheiat de această firmă cu o instituție publică, topul este completat de Primăria Sectorului 6 și Primăria Sectorului 4. Site-ul Gândul.ro s-a remarcat în ultimul an prin atacuri calomnioase la adresa primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, și prin faptul că promovează și susține necondiționat activitatea PNL Sectorul 1.
Actualul președinte al PNL Sectorul 1, Sebastian Burduja, a fost editorialist la Gândul, site pe care l-a folosit, înainte de a fi numit ministru, ca tribună a ideilor sale politice și pentru reclamă. Relația de parteneriat comun Sebastian Burduja- Gândul continuă până în prezent, publicația este plină de articole elogioase despre ministrul Digitalizării. Poșta Română este proprietatea Statului Român prin intermediul Ministerului Digitalizării, care deține 93,7% din numărul de voturi în Adunarea Generală a Acționarilor.
Florin Valentin Ștefan este în prezent directorul general al Poștei Române și unul dintre principalii colaboratori ai lui Sebastian Burduja. Este unul dintre liderii PNL Sectorul 1, prin intermediul căruia Sebastian Burduja controlează filiala, și ocupă funcția de secretar general. A fost membru fondator, alături de Sebastian Burduja, a formațiunii PACT. A fost partener în compania RISE Consortium, controlată de același Sebastian Burduja.
Societatea Gândul Media Network, care are site-ul Gândul, este deținută de Claudia-Cristina Săvulescu-Budeanu. Aceasta este soția lui Radu Budeanu, fondatorul tabloidului Cancan, condamnat penal la 2 ani de închisoare cu suspendare după ce a recunoscut că a dus o geantă cu 3,8 milioane de dolari mită de la magnatul Energiei Bogdan Buzăianu către fostul ministru PDL Elena Udrea. Radu Budeanu a deținut 13,7% din acțiunile operatorului de salubrizare Romprest Service SA, firmă apropiată de PNL Sector 1. El a vândut pachetul de acțiuni în septembrie 2020 către Euro¬prest, unul dintre ceilalţi asociaţi ai companiei.
Filiala USR Sector 1 depune plângere penală pe numele celor doi peneliști care au impresia că banii publici sunt ai lor.

Lasă un răspuns

București
cer senin
8.2 ° C
9.9 °
6 °
71 %
1kmh
0 %
mie
9 °
joi
13 °
vin
16 °
sâm
17 °
Dum
19 °

Discover Bucharest

Sponsor

Latest

Biserica bulgară din satul Dobromir (CT) a fost începută pe la 1904 dar niciodată terminată, comunitatea plecând în 1940 în Bulgaria.

Biserica bulgară din satul Dobromir (CT) a fost începută pe la 1904 dar niciodată terminată, comunitatea plecând în 1940 în Bulgaria. Satul este mai degrabă...

C. T. Popescu: Sclavii români

Aud că Simona Halep e pedepsită pentru că e din România. Că Occidentul ne prigonește deoarece noi, românii, suntem niște slugi, cu capul plecat,...

Lista oligarhilor ruși care au murit în condiții misterioase după invadarea Ucrainei

20 de morți suspecte, inclusiv ale unor oligarhi ruși sau apropiați ai Kremlinului, au avut loc din 25 februarie, la o zi de la...

Consiliul Județean Tulcea : Vă așteptăm în perioada 18-20 august 2023, începând cu ora 18.00, la Festivalul Enisala – Unitate la Cetate!

Pentru parcarea autovehiculelor, aveți la dispoziție un spațiu amenajat pentru acest eveniment, pe drumul județean DJ 222, pe direcția Enisala-Sălcioara, pe partea dreaptă, la...

Un milion de obuze pentru Ucraina: Acordul la care au ajuns țările europene

Statele membre ale Uniunii Europene au convenit să furnizeze un milion de obuze de artilerie Ucrainei, a declarat luni ministrul estonian al apărării, Hanno...