AcasăBucureștiClotilde Armand : Am lansat astăzi prima platformă web de comunicare cu...

Clotilde Armand : Am lansat astăzi prima platformă web de comunicare cu cetățenii din Sectorul 1

-

Am lansat astăzi prima platformă web de comunicare cu cetățenii din Sectorul 1: online.impozitelocale1.ro. Am promis că voi digitaliza administrația locală, vreau ca cetățenii să aibă parte de servicii publice demne de secolul XXI -cuvântul cheie este promptitudine, fără birocrație și fără cozi la ghișee.
Pe această platformă, Direcția Generală de Taxe și Impozite și Taxe Locale Sector 1 pune la dispoziție în mediul online următoarele servicii: eliberare certificate fiscale, eliberare decizii impunere auto, eliberare decizii impunere imobile, eliberare procese verbale – scoatere din evidența auto, eliberare decizii impunere terenuri, eliberare decizii impunere panouri publicitare și eliberare decizii impunere contracte de publicitate. Se pot depune ușor toate documentele solicitate, iar în plus, este activat și un modul de comunicare cu inspectorii stadiul rezolvării cererilor.
Solicitarile făcute online sunt preluate 24/7/365.

Descoperă mai multe la Matinal ⓜ mapamond media

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Lasă un răspuns

Must Read

„Sunt romă si nu mănânc literele. Le studiez”

0
"La sfârşitul clasei întâi am anunţat-o pe mama că voi lua premiul întâi, să-mi facă neapărat o coroniţă. Mama a râs ca–ntotdeauna. ,,De unde să...

Descoperă mai multe la Matinal ⓜ mapamond media

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura