vineri, 14 februarie 2025
6 C
București
vineri, 14 februarie 2025
6 C
București
5.3 C
Cluj
6.4 C
Constanța
3.2 C
Iași

The Mainichi Shimbun : Cererea de „carne artificială” în crestere: cercetătorii de la Tokyo creează „friptură de cultură” mai bogată în proteine, dar ce gust are?

TOKYO – Carnea de cultură este analizată atât în ​​străinătate, dar mai ales în Japonia, ca alternativă la carnea naturala de origine animala, pentru a satisface cererea de carne în creștere rapidă a lumii. Cercetătorii japonezi au prezentat recent „carne de friptură” cultivată în laborator, care arată foarte multa ca si cea adevărată.

Cercetătorii de la instituții, inclusiv Universitatea din Tokyo, au publicat o singură fotografie a fripturii de 1,5 centimetri grosime pe care au crescut-o într-un laborator. Prezentarea carnii a avut loc la o conferință în data de  29 august. Carnea roșie părea fragedă și avea si tendoane si  grăsime albă.  S-a raportat că bucata de carne artificiala cântărea aproximativ 30 de grame, măsurând 5,5 cm pe 4 cm diametru.

 

‘Meating’ demand: Tokyo researchers create beefier ‘cultured steak,’ but how’s it taste?

 

Lasă un răspuns

București
cer senin
6 ° C
7.3 °
6 °
58 %
4.6kmh
0 %
vin
9 °
sâm
5 °
Dum
1 °
lun
1 °
mar
1 °

Discover Bucharest

Sponsor

spot_img

Latest

Ediția de dimineață cu Khalid Inayeh: Avem foarte puține informații despre meșterii romi

Arhitectul Khalid Inayeh este invitatul lui Lucian Mîndruță, la „Ediția de dimineață”.

Va invitam sa cititi numarul 7 al Fanzinului ArtZONE SF (2024).

Cititi si dati mai departe. Cuprinsul acestui numar: • Stihia de Gabi Gabrinov – pag. 3 • Cu nasul în cărţi (Metropolis de Monica Ramirez si...

Armand Goşu: Ucraina încearcă să facă o replică a liniei Surovikin, dar pe partea ucraineană. Maşina de război rusească funcţionează la parametrii maximi |...

În cadrul interviurilor MAS Talks, am stat de vorbă cu istoricul şi autorul Armand Goşu, cu care am vorbit despre războiul din Ucraina, Rusia,...

Descoperă mai multe la Matinal ⓜ mapamond media

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura